Saopštenje: Održan Radni sastanak predstavnika Agencije za nadzor osiguranja Crne Gore i predstavnika Agencije za osiguranje Bosne i Hercegovine

Predsjednik  Agencije za nadzor osiguranja Crne Gore,  gospodin Branko Vujović, sastao se danas sa  direktorom Agencije za osiguranje  u Bosni i Hercegovini, gospodinom Samirom  Omerhodžićem. Na radnom sastanku u Agenciji za nadzor osiguranja Crne Gore konstatovano je  zadovoljstvo  dosadašnjom saradnjom supervizora  osiguranja u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i  razmjenjene su informacije o trendovima  na tržistima osiguranja. Takođe razmatrana su pitanja od značaja za supervizore u regiji, posebno u oblasti nadzora, kao i mogućnost za dalji razvoj bilateralne saradnje  kroz  zaključivanje   Memoranduma o razumijevanju između partnera  iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

 

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map