Saopštenje: Predstavnici Agencije za nadzor osiguranja prisustvovali su konferenciji „Current challenges for insurance markets and supervision in the Central, Eastern and South Eastern European region“ koja se održala 12 i 13. oktobra 2017. godine u Beču

10102017 fma 317Predstavnici Agencije za nadzor osiguranja Branko Vujović, predsjednik Savjeta Agencije, Biljana Pantović, direktorica i Lidija Drobnjak, pomoćnik direktora su prisustvovali konferenciji „Current challenges for insurance markets and supervision in the Central, Eastern and South Eastern European region“ koja se, u organizaciji austrijskog supervizora finansijskih usluga Finanzmarktaufsicht (FMA), održala 12 i 13. oktobra 2017. godine u Beču. Na konferenciji je, između ostalog, bilo riječi o budućim izazovima koji se nameću pred industriju osiguranja i nadzor u Evropi nakon uvođenja Solventnosti II, iskustvima liberalizovanih tržišta autoosiguranja, klimatskim promjenama i osiguranju od prirodnih katastrofa, poslovnim modelima i prozvodima u osiguranju i novom fokusu na zaštiti potrošača.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map