Obavještenje: Rad Agencije za nadzor osiguranja od 17.03.2020 godine

U skladu sa Naredbom za preduzimanje privremenih mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprječavanje prenošenja novog koronavirusa ("Službeni list Crne Gore", br. 014/20 i 015/20) u cilju preventivnog djelovanja, Agencija za nadzor osiguranja donijela je set mjera potrebnih za zaštitu zdravlja građana i lica zaposlenih u Agenciji, na način kojim se ujedno obezbjeđuje kontinuitet svih poslovnih procesa u Agenciji i komunikaciju sa subjektima nadzora i trećim stranama.

Preduzete mjere usmjerene su ka minimalizaciji rizika od zaraze koronavirusom, pa je rad u Agenciji organizovan na način da se skrati radno vrijeme za prijem stranaka, a da zaposleni da posao obavljaju u posebnom režimu dolazaka i odlazaka na posao uz mogućnost rada od kuće. Savjet Agencije u ovom periodu odlučivaće na elektronskim sjednicama.

Sve posjete, sastanci, konferencije i sl., zakazane za ovaj period, otkazuju se.

 

Ovim putem pozivamo sve subjekte nadzora i lica koja su podnijela ili namjeravaju da podnesu prigovor Agenciji da svu potrebnu komunikaciju sa Agencijom ostvaruju putem telefona ili e-maila.

Agenciju je u vremenu od 07-15h moguće kontaktirati putem telefona na brojeve 020/513-502 ili 020/513-503 (fax) kao i putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Navedene mjere važe do opoziva.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map