Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju možete preuzeti OVDJE.

Stručni ispit će se održati dana 30. maja 2016. godine. Informacija o tačnom vremenu i mjestu održavanja ispita će biti naknadno objavljena na sajtu Agencije.

NAPOMENA: 

Obavještavaju se sva lica koja su, polaganjem stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, održanog 30. 11. 2015. godine,  stekla pravo na ponovno polaganje DIJELA stručnog ispita, mogu ovo pravo iskoristiti  jedino u ovom ispitnom roku.

Obavještenje: Agencija za nadzor osiguranja na 176 sjednici savjeta usvojila je nova interna akta

Sistem tarifa premija za osiguranje vlasnika odnosno korisnika motornih vozila od odgovornosti za štete pričinjene trećim licima možete preuzeti ovdje.

Odluku o visini redovnog doprinosa Garantnom fondu za 2016. godinu možete preuzeti vodje.

Pravilniik o izmjenama i dopunama Pravilnika o sadržini izvještaja, obavještenja i drugih podataka koje društvo za osiguranje dostavlja Agenciji sa prilozima možete preuzeti ovdje.

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o kontnom okviru društva za osiguranje možete preuzeti ovdje.

Uputstvo za izradu godišnjeg izvještaja društva za osiguranje za potrebe nadzora možete preuzeti ovdje.

Obavještenje: Javna rasprava o nacrtu akata za usklađivanje sa Direktivom EU o godišnjim računima društava za osiguranje 91/674 EEC

Agencija za nadzor osiguranja je izradila:

Pravilnik o izmjeni i dopuni Pravilnika o sadržini izvještaja i drugih podataka koje društvo za osiguranje dostavlja Agenciji za nadzor osiguranja i o načinu i rokovima njihovog dostavljanja, za obrascima BS i BU, koji možete preuzeti ovdje.

Pravilnik o izmjenama i dopunama kontnog okvira društava za osiguranje, koji možete preuzeti ovdje.

Uputstvo o izradi godišnjeg izvještaja društava za osiguranje za potrebe nadzora, koji možete preuzeti ovdje.

 

Sve komentare, predloge i isugestije na predložena akta možete dostavili najkasnije do 28. decembra 2015. godine, na adresu: Ul. Moskovska 17A M/C1, Podgorica, fax +382 20 513 502 i e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. 

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještavaju se kandidati koji su u ponedjeljak, 30. 11. 2015. godine, polagali stručni ispit za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da rezultate polaganja mogu pogledati OVDJE.

Kandidati mogu izvršiti uvid u svoj rad i uputiti pisani prigovor ispitnoj komisiji, adresiran na predsjednika komisije, najkasnije do 09. 12. 2015. godine. Za uvid u test potrebno je prethodno dogovoriti termin sa sekretarom komisije, Đurom Žugićem, na broj telefona  +382 20 513 502.

Obavještenje o polaganju stručnog ispita, za obavljanje poslova zastupanja, odnosno posredovanja u osiguranju

Obavještavaju se sva lica koja su stekla pravo za polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da će se polaganje održati u ponedjeljak, 30. novembra 2015. godine sa početkom u 17:00 časova u prostorijama Univerziteta Donja Gorica (UDG), adresa Donja Gorica bb, Podgorica, sala A4 na IV spratu.

Spisak kandidata koji su ispunili uslove za polaganje stručnog ispita propisane Pravilnikom o sadržini i načinu polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, možete preuzeti ovdje.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti sekretaru komisije Đuru Žugiću na broj +382 20 513-502.

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju možete preuzeti ovdje.

NAPOMENA: 

Obavještavaju se  sva lica koja su, polaganjem stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, održanog u julu 2015.godine, stekla pravo na ponovno polaganje DIJELA  stručnog ispita, mogu ovo pravo iskoristiti  jedino u ovom ispitnom roku.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map