Pristupačnost

Uvodno izlaganje predsjednika Savjeta Agencije za nadzor osiguranja Vladimira Kavarića na seminaru povodom zvaničnog početka Twinning projekta ‘’Jačanja regulatornih supervizorskih kapaciteta finansijskih regulatora“

Poštovani predstavnici Vlade, dragi partneri tvining projekta,
Dame i gospodo,

Uvijek je zadovoljstvo učestvovati na skupovima povodom otpočinjanja novih poslova i projekata. Posebno zadovoljstvo predstavlja činjenica da se ovaj projekat odnosi na izrazito izazovan zadatak, kao što je proces prilagođavanje evropskim standardima. Pored toga, partnerstvo sa ovako referentnim institucijama, uvijek je posebna obaveza i izazov.

Drago mi je što će Agencija za nadzor osiguranja, kao regulator tržišta osiguranja Crne Gore, biti korisnik ovog Tvining projekta. Usklađivanje crnogorskog finansijskog nadzornog okvira sa relevantnim evropskim standardima, nije samo cilj ovog projekta, već i jedan od naših osnovnih strateških pravaca.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map