Obavještenje Agencije za nadzor osiguranja

Obavještavamo vas da je Agencija za nadzor osiguranja izradila obrazac za podnošenje prigovora koji osiguranici, korisnici osiguranja i treća oštećena lica mogu podnijeti na rad društava za osiguranje i drugih subjekata nadzora.

Ovaj obrazac ne predstavlja obaveznu formu u kojoj se podnose prigovori, već isključivo služi kao orijentacija licima koja imaju pritužbu na rad nekog od subjekata nadzora,  kako bi se pojednostavila procedura sačinjavanja prigovora i olakšalo postupanje po primljenim prigovorima.

Obrazac prigovora možete preuzeti OVDJE.

Rezultati polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještavaju se kandidati koji su u ponedjeljak, 25. 11. 2013. godine, polagali stručni ispit za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da rezultate polaganja mogu pogledati OVDJE.
Kandidati mogu izvršiti uvid u svoj rad i uputiti pisani prigovor ispitnoj komisiji, adresiran na predsjednika komisije, najkasnije do 04. 12. 2013. godine. Za uvid u test potrebno je prethodno dogovoriti termin sa sekretarom komisije, Draškom Mandićem, na broj tel. 020/235-562.

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova zastupanja, odnosno posredovanja u osiguranju

Obavještavaju se sva lica koja su se prijavila za polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da će se polaganje održati u ponedjeljak, 25. novembra 2013. godine sa početkom u 17:30 časova u prostorijama Komisije za hartije od vrijednosti, ulica Kralja Nikole 17A/III, Podgorica.

Spisak kandidata koji su ispunili uslove za polaganje stručnog ispita propisane Pravilnikom o sadržini i načinu polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, možete preuzeti ovdje.

Obavještenje: Prijedlog Pravilnika o bližem sadržaju knjige šteta na javnoj raspravi

Agencija za nadzor osiguranja je izradila prijedlog Pravilnika o bližem sadržaju knjige štetaSvi komentari, prijedlozi i sugestije na predloženi pravilnik mogu se dostaviti Agenciji za nadzor osiguranja na adresu: ul. Moskovska 17A M/C1, Podgorica, fax: +382 20 513 503 i e-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., najkasnije do petka, 11. novembra 2013. godine.

SAOPŠTENJE: Agencija za nadzor osiguranja Crne Gore organizovaće šesti sastanak zemalja centralne, istočne i jugoistočne Evrope

Agencija za nadzor osiguranja Crne Gore će 8. oktobra 2013. godine u Pržnom, biti domaćin šestog sastanka Inicijative supervizora osiguranja centralne, istočne i jugoistočne Evrope (Insurance Supervision Initiative of the Central, Eastern, and South-Eastern Europe (CESEE ISI), na kojem će prisustvovati 35 učesnika iz Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kosova, Makedonije, Moldavije, Poljske, Srbije, Slovačke, Slovenije i Crne Gore.

 

Rezultati polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještavaju se kandidati koji su u petak, 31. 05. 2013. godine, polagali stručni ispit za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da rezultate polaganja mogu pogledati OVDJE.
Kandidati mogu izvršiti uvid u svoj rad i uputiti pisani prigovor ispitnoj komisiji, adresiran na predsjednika komisije, najkasnije do 13. 06. 2013. godine. Za uvid u test potrebno je prethodno dogovoriti termin sa sekretarom komisije, Nermom Kurtagić, na broj tel. 020/235-564.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map