Sjednice Savjeta

212. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Dana 16. februara 2017 godine održana je 212. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja, na kojoj su usvojeni sljedeći akti:

  • Rješenje o davanju saglasnosti Adris Grupi i Croatia Osiguranju d.d. za sticanje indirektnog kvalifikovanog učešća u društvu „Sava Osiguranje“ AD Podgorica;
  • Rješenje o davanju saglasnosti za obavljanje aktuarskih poslova Vladimiru Terziću i Ljubu Mitroviću;
  • Rješenja o izdavanju ovlašćenja za obavljanje poslova posredovanja odnosno zastupanja u osiguranju fizičkim licima - Šukurica Anelu, Božidaru Đukiću, Branki Rovčanin, Draganu Raičkoviću, Dragani Žujović, Dušanu Kaluđeroviću, Emici Krivokapić, Bauk Ivanu, Ivani Mrdak, Ivani Peković, Mariji Nikolić, Mariji Terzić, Martini Radulović, Milici Veljić, Nadalini Mirković, Trebješanin Predragu, Stefanu Grujičiću, Ljuljđuraj Valentinu, Šušter Bojanu, Bojani Mugoša, Golijanin Dejanu, Goranu Božoviću, Mileni Dragutinović, Milici Šćekić, Milici Žugić, Mirku Nikeziću, Miroslavu Delibašiću, Nikoli Marinoviću i Vesni Matijević.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map