Savjet Agencije

Predsjednik Savjeta:

Marko IMarko Ivanović

Marko Ivanović je rođen 1976. godine u Beranama. Osnovnu školu i Gimnaziju pohađao je u Beranama. Po struci je dipolomirani Poljoprivredni inženjer. Tokom karijere obavljao je niz rukovodećih i izvršnih funkcija u bankama i osiguravajućim društvima u Crnoj Gori.

U bankarstvu je iskustvo sticao od septembra 2001 godine u "Opportunity banka" AD Podogorica  gdje je obavljao funkcije: Savjetnika za klijente i rukovodioca sektora za Lizing.

Profesionalno iskustvo iz oblasti neživotnih i životnih osiguranja u periodu od decembra 2008 godine do juna 2011 godine stekao je kao Direktor prodaje u kompaniji "Sava osiguranje" ad Podgorica. Nakon toga preuzima funkciju Izvršnog direktora "Merkur osiguranje" AD Podgorica i tu funkciju obavlja do maja 2014.

Nakon povratka u sektor bankarstva vršio je dužnost  Mendžera za upravljanje imovinom u "Komercijalna banka" ad Budva nakon čega obavlja funkciju Direktora sektora za rad sa pravnim licima kod "Atlas banka " AD Podgorica. Od decembra 2021 je i član Odbora direktora Investiciono razvojnog fonda Crne Gore.

Živi u Podgorici.

Oženjen je i otac je troje djece.

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Članovi Savjeta:

Dejan Raspopović

Nikola Purić

 

 

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map