Obavještenje o javnoj raspravi Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osiguranju

Obavještavamo zainteresovanu javnost da je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja objavilo Javni poziv za javnu raspravu povodom Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osiguranju.

Tekst Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osiguranju, zajedno sa Javnim pozivom za javnu raspravu, Programom javne rasprave, Izvještajem o sprovedenoj analizi procjene uticaja propisa (RIA) i Obrascem za dostavljanje prijedloga, sugestija i komentara na Nacrt Zakona može se naći na adresi https://mif.gov.me/vijesti/243453/Javna-rasprava-o-Nacrtu-Zakona-o-izmjenama-i-dopunama-Zakona-o-osiguranju.html .

Javna rasprava će trajati 20 dana od dana objavljivanja javnog poziva.

Primjedbe, predlozi i sugestije na Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osiguranju dostavljaju se  Ministarstvu finansija i socijalnog staranja, u pisanoj formi na adresu: Stanka Dragojevića, broj 2, 81000 Podgorica ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , na Obrascu za dostavljanje prijedloga, sugestija i komentara na Nacrt Zakona.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map