Agencija za nadzor osiguranja i Ekonomski fakultet potpisali memorandum o poslovno-tehničkoj saradnji

Predsjednik Savjeta Agencije za nadzor osiguranja, Uroš Andrijašević i dekan Ekonomskog fakulteta prof. dr Mijat Jocović, potpisali su memorandum o poslovno-tehničkoj saradnji.

Memorandumom o saradnji predviđeno je da ANO i Fakultet, na principima partnerstva, transparentnosti, odgovornosti i međusobnog informisanja sarađuju u organizaciji praktičnih predavanja na Fakultetu, praktične edukacije studenata u Agenciji, kao i u brojnim drugim projektima, posebno imajući u vidu zajedničke interese u oblasti razvoja i unapređenja kadrova u oblasti ekonomije, naročito osiguranja.

Prva konkretna aktivnost na implementaciji Memoranduma biće zajednička organizacija Dana osiguranja na Ekonomskom fakultetu, koji će se održati 25. novembra. Događaj će okupiti najistaknutije predstavnike struke sa crnogorskog tržišta osiguranja, regulatora, strukovna udruženja kao i predstavnike akademske zajednice i studente, u cilju afirmacije djelatnosti osiguranja.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map