ANO vijesti

Rezultati polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještavaju se kandidati koji su u petak, 30. 05. 2014. godine, polagali stručni ispit za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da rezultate polaganja mogu pogledati ovdje.

Kandidati mogu izvršiti uvid u svoj rad i uputiti pisani prigovor ispitnoj komisiji, adresiran na predsjednika komisije, najkasnije do 10. 06. 2014. godine. Za uvid u test potrebno je prethodno dogovoriti termin sa sekretarom komisije, Anom Despotović, na broj telefona  +382 20 513 502.

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova zastupanja, odnosno posredovanja u osiguranju

Obavještavaju se sva lica koja su stekla pravo za polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da će se polaganje održati u petak, 30. maja 2014. godine sa početkom u 17:00 časova u prostorijama Univerziteta Donja Gorica (UDG), adresa Donja Gorica bb, Podgorica, sala A2 na II spratu.

Spisak kandidata koji su ispunili uslove za polaganje stručnog ispita propisane Pravilnikom o sadržini i načinu polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, možete preuzeti ovdje

Za sve potrebne informacije možete se obratiti sekretaru komisije Ani Despotović na broj +382 20 513-502.

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju možete preuzeti ovdje.

NAPOMENA: 

Obavještavaju se sva lica koja su, polaganjem stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, održanog 17.02.2014. godine,  stekla pravo na ponovno polaganje DIJELA stručnog ispita, mogu ovo pravo iskoristiti  jedino u sljedećem redovnom ispitnom roku koji će biti održan u maju mjesecu 2014. godine.

Obavještenje: Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o stečaju i likvidaciji društava za osiguranje

Ministarstvo finansija Crne Gore pokrenulo je javnu raspravu o nacrtu Zakona o stečaju i likvidaciji društava za osiguranje. Svi komentari, predlozi i sugestije na nacrt Zakona dostavljaju se Ministarstvu finansija do ponedjeljka, 5. maja 2014. godine.

Nacrt Zakona o stečaju i likvidaciji društava za osiguranja može se preuzeti sa internet stranice Ministarstva finansija www.mif.gov.me - rubrika "Javne rasprave".

Obavještenje: Prijedlog Pravilnika o načinu utvrđivanja i praćenja likvidnosti društva za osiguranje, odnosno društva za reosiguranje na javnoj raspravi

Agencija za nadzor osiguranja je izradila prijedlog Pravilnika o načinu utvrđivanja i praćenja likvidnosti društva za osiguranje, odnosno društva za reosiguranje. Svi komentari, prijedlozi i sugestije na predloženi pravilnik mogu se dostaviti Agenciji za nadzor osiguranja na adresu: ul. Moskovska 17A M/C1, Podgorica, fax: +382 20 513 503 i e-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.';document.getElementById('cloak6884b9ef8ed7693ceaf8908b1ab609a4').innerHTML += ''+addy_text6884b9ef8ed7693ceaf8908b1ab609a4+'<\/a>'; , najkasnije do petka, 28. marta 2014. godine.

Rezultati polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještavaju se kandidati koji su u ponedjeljak, 17. 02. 2014. godine, polagali stručni ispit za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da rezultate polaganja mogu pogledati ovdje.
Kandidati mogu izvršiti uvid u svoj rad i uputiti pisani prigovor ispitnoj komisiji, adresiran na predsjednika komisije, najkasnije do 03. 03. 2014. godine. Za uvid u test potrebno je prethodno dogovoriti termin sa sekretarom komisije, Žarkom Vukovićem, na broj telefona  +382 20 235 564.

Obavještenje o polaganju stručnog ispita, u vanrednom roku, za obavljanje poslova zastupanja, odnosno posredovanja u osiguranju

Obavještavaju se sva lica koja su stekla pravo za polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da će se polaganje održati u ponedjeljak, 17. februara 2014. godine sa početkom u 17:30 časova u prostorijama Univerziteta Donja Gorica (UDG), adresa Donja Gorica bb, Podgorica, amfiteatar AS u suterenu.

Spisak kandidata koji su ispunili uslove za polaganje stručnog ispita propisane Pravilnikom o sadržini i načinu polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, možete preuzeti ovdje.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti sekretaru komisije Žarku Vukoviću na broj +382 20 235-564

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map