ANO vijesti

Obavještenje: Uvedeno granično osiguranje za Republiku Kosovo

Shodno dopisu upućenom Agenciji za nadzor osiguranje od strane Kosovskog ureda osiguranja 18. 10. 2011. godine, obavještavamo građane Crne Gore da je, od 01. novembra 2011. godine, za ulazak i kretanje na teritoriji Kosova vozilima crnogorskih registarskih oznaka, obavezno posjedovanje graničnog osiguranja, koje se zaključuje na period od najmanje 15 dana.

Savjet Agencije za nadzor osiguranja dao saglasnost na promjenu Tarife premija za obavezno osiguranje putnika u javnom saobraćaju od posljedica nesrećnog slučaja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je na 74. sjednici, održanoj 29. septembra 2011. godine, dao saglasnost na promjenu Tarife premija za obavezno osiguranje putnika u javnom saobraćaju od posljedica nesrećnog slučaja, predloženu od strane Nacionalnog biroa osiguravača Crne Gore. Navedena promjena Tarife predviđa ukidanje obaveze ugovarača osiguranja da za autobuse koji prevoze putnike van granica Crne Gore uplaćuju 100% veću premiju.

Savjet Agencije za nadzor osiguranja dao saglasnost na Sistem tarifa i uslova za osiguranje vlasnika motornih i priključnih vozila od odgovornosti za štete pričinjene trećim licima

Savjet Agencije za nadzor osiguranja Crne Gore je na sjednici održanoj dana 28. juna 2011. godine dao saglasnost na Sistem tarifa i uslova za osiguranje vlasnika motornih i priključnih vozila od odgovornosti za štete pričinjene trećim licima (AO), predložen od strane Udruženja – Nacionalnog biroa osiguravača Crne Gore.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map