315. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 18. 11. 2020. godine održao 315. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

  1. Rješenje o davanju saglasnosti Grazer Wechselseitige Versicherung Aktiengesellschaft, Grac, Austrija, za sticanje direktnog kvalifikovanog učešća u Swiss osiguranje AD Podgorica, u visini od 100% učešća u akcijskom kapitalu;
  2. Rješenje o davanju saglasnosti Grawe – Vermogensverwaltung, Grac, Austrija, za sticanje indirektnog kvalifikovanog učešća u Swiss osiguranje AD Podgorica, u visini od 100% učešća u akcijskom kapitalu.

314. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 09. 11. 2020. godine održao 314. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojena Odluka o odlaganju održavanja redovnog novembarskog ispitnog roka za stručni ispit za obavljanje poslova zastupanja odnosno posredovanja u osiguranju.

313. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 28. 10. 2020. godine održao 313. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

- Mišljenje Agencije za nadzor osiguranja povodom tumačenja člana 81b Zakona o osiguranju;

- Rješenje o izdavanju ovlašćenja za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju Darku Peroviću iz Podgorice;

- Rješenja o izdavanju ovlašćenja za obavljanje poslova zastupanja i posredovanja u osiguranju (Mariji Leković iz Pljevalja i Nemanji Katniću iz Podgorice).

312. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 13. 10. 2020. godine održao 312. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

- Rješenje o izdavanju ovlašćenja za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju (Andrijani Pinjatić  iz Tivta, Mariji Srdanović  iz Podgorice, Nini Abramović  iz Bara, Samiru Išmiću iz Ulcinja i Vesni Stanišić  iz Budve);

- Rješenja o izdavanju ovlašćenja za obavljanje poslova zastupanja i posredovanja u osiguranju  (Aleksandru Božoviću iz Podgorice,  Danki Golubić iz Bara, Emini Ećo iz Bijelog Polja, Ivani Čavić iz Nikšića, Ivani Nikčević iz Nikšića,  Ivani Pešić iz Podgorice, Vladimirki Marković iz Nikšića, Jeleni Perović iz Nikšića, Maji Kovačević iz Danilovgrada, Mariji Vulanović iz Nikšića, Mileni Roganović iz Cetinja,  Silvii Medunjanin iz Kotora, Sandri Kažić iz Podgorice, Tanji Čolaković iz Herceg Novog i Tanji Tomanović iz Cetinja).

311. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 29. 09. 2020. godine održao 311. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

311. sjednica Savjeta ANO1. Odluka o utvrđivanju Plana rada Agencije za nadzor osiguranja za 2021. godinu;

2. Odluka o utvrđivanju Finansijskog plana Agencije za nadzor osiguranja za 2021. godinu;

3. Odluka o imenovanju predstavnika Agencije za nadzor osiguranja koji će učestvovati u skupštinskoj proceduri povodom predloga finansijskog plana sa planom rada za 2021. godinu;

4. Inicijativa za izmjene i dopune Pravilnika o deponovanju i ulaganju sredstava tehničkih rezervi društva za osiguranje;

5. Odluka o uspostavljanju registra rizika za 2020. godinu.

309. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 18. 09. 2020. godine održao 309. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

  1. Rješenje o oduzimanju dozvole za obavljanje poslova posredovanja u osiguranju društvu za posredovanje u osiguranju „AM Capital Team“ DOO Podgorica;
  2. Odluka o usvajanju Plana integriteta;
  3. Rješenje o davanju saglasnosti na izmjene Statuta društva „Lovćen Osiguranje“ AD Podgorica;
  4. Rješenje o izdavanju ovlašćenja za obavljanje poslova zastupanja i posredovanja u osiguranju Anđeli Novaković iz Bara.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map