Ovlašćeni aktuari - Novosti

Obavještenje o obuci iz predmeta Profesionalizam i etički kodeks

Informaciju o održavanju obuke iz predmeta Profesionalizam i etički kodeks možete preuzeti ovdje.

Obavještenje o obuci iz predmeta Profesionalizam i etički kodeks

Predavanja iz predmeta Profesionalizam i etički kodeks za kandidate kojima je odobren pristup obuci i polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova ovlašćenog aktuara će se održati 03. i 04. novembra 2017. godine.  Tačno vrijeme i mjesto održavanja obuke biće objavljeni naknadno na sajtu Agencije.

Obavještenje o polaganju iz predmeta Stohastičko modeliranje (III rok)

Informaciju o polaganju predmeta Stohastičko modeliranje (III rok) možete preuzeti ovdje.

Obavještenje: Agencija za nadzor osiguranja objavljuje spisak sa rezultatima ispita Modeli doživljenja (III rok)

Obavještavaju se kandidati, koji su u srijedu, 06. septembra 2017. godine pristupili polaganju predmeta Modeli doživljenja u III ispitnom roku, da rezultate polaganja mogu pogledati OVDJE, kao i da uvid u svoj test mogu izvršiti u petak 15. septembra 2017. godine u 09:00 časova u prostorijama Agencije za nadzor osiguranja.

Obavještenje: Agencija za nadzor osiguranja objavljuje spisak sa rezultatima ispita Investicije i upravljanje imovinom (III rok)

Obavještavaju se kandidati, koji su u ponedeljak, 07. avgusta 2017. godine pristupili polaganju predmeta Investicije i upravljanje imovinom u III ispitnom roku, da rezultate polaganja mogu pogledati OVDJE, kao i da uvid u svoj test mogu izvršiti u petak 11. avgusta 2017. godine u 09:00 časova u prostorijama Agencije za nadzor osiguranja.

Obavještenje o polaganju iz predmeta Investicije i upravljanje imovinom (III rok)

Informaciju o polaganju iz predmeta Investicije i upravljanje imovinom (III rok) možete preuzeti ovdje.

Obavještenje: Agencija za nadzor osiguranja objavljuje spisak sa rezultatima ispita Životno osiguranje (II rok)

Obavještavaju se kandidati, koji su u utorak, 25. jula 2017. godine pristupili polaganju predmeta Životno osiguranje u II ispitnom roku, da rezultate polaganja mogu pogledati OVDJE, kao i da uvid u svoj test mogu izvršiti u ponedeljak 31. jula 2017. godine u 09:00 časova u prostorijama Agencije za nadzor osiguranja.

Obavještenje: Agencija za nadzor osiguranja objavljuje spisak sa rezultatima ispita Aktuarska matematika I (II rok)

Obavještavaju se kandidati, koji su u ponedeljak, 25. jula 2017. godine pristupili polaganju predmeta Aktuarska matematika I u II ispitnom roku, , da rezultate polaganja mogu pogledati OVDJE, kao i da uvid u svoj test mogu izvršiti u petak 28. jula 2017. godine u 09:00 časova u prostorijama Agencije za nadzor osiguranja.

Obavještenje: Agencija za nadzor osiguranja objavljuje spisak sa rezultatima ispita Investicije i upravljanje imovinom (II rok)

Obavještavaju se kandidati, koji su u ponedeljak, 24. jula 2017. godine pristupili polaganju predmeta Investicije i upravljanje imovinom u II ispitnom roku, da rezultate polaganja mogu pogledati OVDJE, kao i da uvid u svoj test mogu izvršiti u petak 28. jula 2017. godine u 09:00 časova u prostorijama Agencije za nadzor osiguranja.

Obavještenje: Agencija za nadzor osiguranja objavljuje spisak sa rezultatima ispita Penzijsko osiguranje (I rok)

Obavještavaju se kandidati, koji su u srijedu, 28. juna 2017. godine pristupili polaganju predmeta Penzijsko osiguranje u I ispitnom roku, da rezultate polaganja mogu pogledati OVDJE, kao i da uvid u svoj test mogu izvršiti u utorak 11. jula 2017. godine u 12:00 časova u prostorijama Agencije za nadzor osiguranja.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map