Ovlašćeni aktuari - Novosti

Obavještenje o polaganju predmeta Ekonomija

Informaciju o polaganju predmeta Ekonomija možete preuzeti ovdje.

Obavještenje o obuci iz predmeta Finansijska matematika

Informaciju o održavanju obuke iz predmeta Finansijska matematika možete preuzeti ovdje.

Obavještenje: Agencija za nadzor osiguranja objavljuje spisak sa rezultatima ispita Domaće zakonodavstvo

Obavještavaju se kandidati koji su u srijedu, 18. novembra 2015. godine, pristupili polaganju predmeta Domaće zakonodavstvo da rezultate polaganja mogu pogledati OVDJE.

Kandidati mogu izvršiti uvid u svoj rad u srijedu, 25. novembra 2015. godine, u prostorijama Agencije za nadzor osiguranja u terminu od 11h do 13h.

Obavještenje o obuci i polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova ovlašćenog aktuara

Informaciju o polaganju predmeta Domaće zakonodavstvo možete preuzeti ovdje.

Informaciju o održavanju obuke iz predmeta Ekonomija možete preuzeti ovdje.

Obavještenje: Agencija za nadzor osiguranja objavljuje spisak kandidata za obuku i polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova ovlašćenog aktuara i informaciju o načinu plaćanja naknade

Spisak kandidata za obuku i polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova ovlašćenog aktuara možete preuzeti ovdje.

Informaciju o načinu plaćanja naknade za obuku i polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova ovlašćenog aktuara možete preuzeti ovdje.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti na tel: +382 20 513-502; fax: +382 20 513 503; e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Obavještenje: Agencija za nadzor osiguranja objavljuje novi pravilnik o uslovima za polaganje, načinu polaganja i programu stručnog ispita za obavljanje poslova ovlašćenog aktuara

Tekst novog pravilnika o uslovima za polaganje, načinu polaganja i programu stručnog ispita za obavljanje poslova ovlašćenog aktuara (“Sl. list CG” br. 55/2015 i 58/2015), možete preuzeti ovdje.

Obavještenje: Agencija za nadzor osiguranja objavljuje poziv za prijavljivanje za obuku i polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova ovlašćenog aktuara, sa rokom za prijavljivanje do 28. 10. 2015. godine

Poziv za prijavu možete preuzeti ovdje.

Obrazac zahtjeva za prijavu možete preuzeti ovdje.

Obavještenje: Poziv svim zainteresovanim kandidatima za obuku i polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova ovlašćenog aktuara da izraze svoje interesovanje za pohađanje pomenute obuke i polaganje stručnog ispita najkasnije do 03. 07. 2015. godine

Agencija za nadzor osiguranja poziva sve zainteresovane kandidate za obuku i polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova ovlašćenog aktuara da izraze svoje interesovanje za pohađanje pomenute obuke i polaganje stručnog ispita.

Obavještenje: Prijedlog Pravilnika o uslovima za polaganje, načinu polaganja i programu stručnog ispita za obavljanje poslova ovlašćenog aktuara na javnoj raspravi

Agencija za nadzor osiguranja je izradila prijedlogPravilnik o uslovima za polaganje, načinu polaganja i programu stručnog ispita za obavljanje poslova ovlašćenog aktuara. Svi komentari, prijedlozi i sugestije na predloženi pravilnik mogu se dostaviti Agenciji za nadzor osiguranja na adresu: ul. Moskovska 17A M/C1, Podgorica, fax: +382 20 513 503 i e-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.';document.getElementById('cloakda30fa2ac6a8171d7c01579ed1e95f5b').innerHTML += ''+addy_textda30fa2ac6a8171d7c01579ed1e95f5b+''; , najkasnije do utorka, 3. decembra 2013. godine.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map