ANO vijesti

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještavaju se sva lica koja su se prijavila za polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da će se polaganje održati u petak, 30. novembra 2012. godine sa početkom u 17:00 časova u amfiteatru A2 (II sprat) Univerziteta Donja Gorica (UDG) u Donjoj Gorici, Podgorica.

Spisak kandidata koji su ispunili uslove za polaganje stručnog ispita propisane Pravilnikom o sadržini i načinu polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, možete preuzeti ovdje.

Predstavnici austrijskog Regulatora finansijskih tržišta FMA – Finanzmarktaufsicht in Österreich boravili u radnoj posjeti Agenciji za nadzor osiguranja Crne Gore

Predstavnici austrijskog Regulatora finansijskih tržišta FMA – Finanzmarktaufsicht in Österreich boravili na čelu sa gospodinom Peterom Braumuellerom, direktorom supervizije osiguranja i penzionih fondova i predsjednikom Međunarodnog udruženja supervizora osiguranja (IAIS) boravili su u dvodnevnoj radnoj posjeti Agenciji za nadzor osiguranja Crne Gore.

Obavještenje Agencije za nadzor osiguranja

Obavještavamo sve zainteresovane strane da je Agencija za nadzor osiguranja Crne Gore, od ponedeljka, 30. jula 2012. godine,  izvršila promjenu sjedišta i nalazi se na adresi ul. Moskovska bb, I sprat C1, Podgorica. Broj telefona: + 382 20 513 502,  broj fax-a: + 382 20 513 503.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map