Zastupnici i posrednici - Ispitni rokovi

Obavještenje o rezultatima polaganja stručnog ispita za posrednike, odnosno zastupnike u osiguranju, održanog dana 30. novembra 2019. godine, na Univerzitetu Donja Gorica, Podgorica

Obavještavaju se kandidati koji su 30. novembra 2019. godine polagali stručni ispit za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da rezultate polaganja mogu pogledati OVDJE.

Obavještenje: Agencija za nadzor osiguranja objavljuje informaciju o terminu održavanja i spisak kandidata koji polažu stručni ispit za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Informaciju o terminu održavanja stručnog ispita i spisak kandidata koji polažu stručni ispit za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju možete preuzeti OVDJE.

Obavještenje o rezultatima polaganja stručnog ispita za posrednike, odnosno zastupnike u osiguranju, održanog dana 26. jula 2019. godine, na Univerzitetu Donja Gorica, Podgorica

Obavještavaju se kandidati koji su 26. jula 2019. godine polagali stručni ispit za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da rezultate polaganja mogu pogledati OVDJE.

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju možete preuzeti ovdje.

Informacija o tačnom vremenu i mjestu održavanja ispita će biti naknadno objavljena na sajtu Agencije.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti sekretaru komisije Sandi Senić na broj tel.: 020/513-502.

Obavještenje o terminu polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještavaju se prijavljeni kandidati da će se stručni ispit za obavljanje poslova zastupanja i posredovanja u osiguranju održati 26.07.2019.godine  u 18h (umjesto u 13h kako je bilo objavljeno ranije) na Univerzitetu Donja Gorica (UDG), adresa Donja Gorica bb, Podgorica u amfiteatru AS.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map